Meidän filosofiamme

Vuosien aikana olemme oppineet yksinkertaisen menestymisen salaisuuden, jonka pohjalle rakensimme Takoin toiminnan: kun yhteisömme on vahva ja hyvinvoiva, se näkyy positiivisena virtana kaikessa, johon koskemme.

”Sitoutuneet tekijämme ovat Takoin sydän ja selkäranka.”

Takoin juuret

Yritysyhteisö United Foundersin tarina alkoi kuusi vuotta sitten yksinkertaisesta ajatuksesta: haluttiin luoda osaavien tekijöiden tiivis, joustava ja osaava yhteenliittymä, joka haastaisi rakennusalan perinteiset toimintatavat. Niinpä United Founders keräsi alan parhaat ja kirkkaimmat mielet ja lähti yhdessä hanke hankkeelta rakentamaan tulevaa.

Yhteinen seuraava askel

Kuuden yhteisen vuoden ja lukemattomien projektien avulla syntyi yhteenhitsaantunut ja motivoinut UF-yhteisö. United Founders kasvoi 15 yrityksen ja yli 90 rakennusalan ammattilaisen yhteenliittymäksi. Yhteisen matkan varrella viisi yritystä yhdistyivät saumattomaksi kokonaisuudeksi, joka tarjosi asiakkailleen rakentamisen suunnittelua ja valvontaa. Siksi luonnollisena seuraavana askeleena olikin jakaa yhteisten projektien lisäksi myös yhteinen nimi.

Tästä eteenpäin olemme Takoi. Takoi yhdistää VisioPlan Talotekniikan, VisioPlan Sähkön, Valiorakennuttajat, Plan B Korjaussuunnittelupalvelut sekä uuden syntyneen yrityksen, Takoi Arkkitehdit, yhdeksi yhtenäiseksi toimijaksi.

Yksi yhteinen Takoi

Jatkossa Takoi palvelee asiakkaitaan yhä yhtenäisemmin, tiiviimmin ja kokonaisvaltaisemmin. Takoi on joukko rakentamisen ammattilaisia, jotka kehittävät yhä parempaa ja kestävämpää Suomea. Tarinamme ytimessä on nyt ja tulevaisuudessa meidän yhteisömme.

Vuosien aikana olemme oppineet yksinkertaisen menestyksen salaisuuden, jonka pohjalle rakensimme koko Takoin toiminnan: kun yhteisömme on vahva ja hyvinvoiva, se näkyy positiivisena virtana kaikessa, johon koskemme. Voimme ylpeänä sanoa, että oli asiakkaanamme sitten kiinteistönomistaja, taloyhtiön edustaja tai urakoitsija, meillä on tavoitettavissa aina yksi projektista vastaava tuttu ääni. Asiakkaamme palaavat luoksemme, sillä he luottavat pitkäaikaisiin tekijöihimme ja tietävät, että Takoilla he saavat projektiinsa saman tutun henkilön. Juuri sopivan kokoisessa yrityksessämme asiakasta vastassa on aina oikea ihminen.

Kokeneet osaajamme tuntevat suomalaiset rakennukset: vanhat asuintalot ja niiden erityispiirteet sekä uudempien kiinteistöjen haasteet ja mahdollisuudet. Tiimimme osaa tunnistaa luovat mahdollisuudet ja tarjota asiakkaillemme uusia näkökulmia kiinteistöjen käytettävyyteen, kustannussäästöihin ja kiinteistöjen arvon nostamiseen.

Takoin sydän ja selkäranka

Sitoutuneet tekijämme ovat Takoin sydän ja selkäranka. He tarjoavat asiakkaillemme parhaan mahdollisen tietotaidon, hankkeen, projektin ja kokemuksen. He suunnittelevat, välittävät, valvovat. Kääntävät kivet ja kannot. Siksi viestimme on yksinkertainen: Tarjoamme raudanlujaa rakentamisen suunnittelua ja valvontaa, asiakkaan parhaaksi.

Takoi on taottu yhteistyöstä, osaamisesta ja vahvasta ammattimaisuudesta. Lähdemme kohti tulevaa uteliaana, selkä suorassa ja pilke silmäkulmassa. Kutsumme asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme matkallemme mukaan, sillä yhdessä voimme kehittää muuttuvaa Suomea ja sen rakennuskantaa. Asiakkaillemme tarjoamme enemmän kuin hyvän hankkeen tai projektin, annamme sydämen ja selkärangan, koko Takoin tiimin.