Arkkitehtisuunnittelu

Takoi tarjoaa arkkitehtisuunnittelua asiakkaiden tarpeet ja tavoitteet huomioiden

Suunnittelemme sopivat tilat kaikenlaisiin tarpeisiin. Toimimme osaavana arkkitehtisuunnittelun kumppanina niin pieniä muutossuunnitteluja vaativissa kohteissa kuin suuremmissakin saneeraushankkeissa. Vankan kokemuksemme ja ammattitaidon turvin pystymme tarjoamaan myös rohkeampia ratkaisuja asiakkaidemme erilaisiin tilatarpeisiin.

Kokonaisvaltaista tilojen suunnittelua

Meiltä Takoilta saat kokonaisvaltaista arkkitehtisuunnittelua. Me toteutamme luotettavasti tilojen luonnos- ja toteutussuunnittelun. Pääsuunnittelija on mukana prosessissa koko projektin ajan johtaen ja koordinoiden suunnitteluryhmää. Neuvottelemme viranomaisten kanssa ja pidämme huolen rakennusluvista.

Takoi on joukko rakentamisen huippuammattilaisia, jotka sisukkaasti kehittävät yhä parempaa ja kestävämpää Suomea.

Yhteyshenkilö

Tarja Hellstén

Tarja Hellstén

Toimialajohtaja / Arkkitehtisuunnittelu
050 566 9989
tarja.hellsten@takoi.fi

Referenssit

Olemme näyttäneet laajaa osaamistamme lukuisissa erilaisissa hankkeissa pienistä muutostöistä mittaviin perusparannushankkeisiin.

Tutustu referensseihimme ja ota yhteyttä.

Kerromme niistä mieluusti lisää!

Tarjoamme raudanlujaa rakentamisen suunnittelua ja valvontaa, asiakkaan parhaaksi.

Henkilöstö

Tarja Hellstén

Tarja Hellstén

Toimialajohtaja / Arkkitehtisuunnittelu
050 566 9989
tarja.hellsten@takoi.fi

Tarja on pitkän työuran aikana kerännyt monipuolisen kokemuksen suunnittelutehtävistä. Hän on ollut mukana asunto-osakeyhtiöiden erilaisissa korjaushankkeissa suunnittelijana sekä pääsuunnittelijana. Tutuksi ovat tulleet erilaiset suunnittelumallit sekä erilaiset uudis- ja korjaushankkeet.

Kai Matilainen

Kai Matilainen

Kai on kerännyt työurallaan monipuolista kokemusta rakennussuunnittelusta. Viime vuodet hän on toiminut rakennussuunnittelijana erityisesti asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeissa ja pääsuunnittelijana mm. linjasaneeraus- ja peruskorjaushankkeissa. Moninaisissa projekteissa ovat tulleet tutuiksi linjasaneeraukset, peruskorjaushankkeet, julkisivusaneeraukset, ikkuna- ja oviremontit sekä luhti- ja pientalojen uudisrakentaminen.

Ota yhteyttä