LVIA- ja energiasuunnittelu

Meillä LVIA- ja energiasuunnittelu tehdään aina huolella

Me Takoilla tiedämme miten suuri vaikutus laadukkaalla LVI-suunnittelulla on kiinteistön sisäilmaolosuhteisiin sekä ylläpito- ja energiakustannuksiin. Kun LVI-suunnittelu tehdään huolella, säilyy rakennetun tai saneeratun kiinteistön käytettävyys kunnossa ja mm. tekninen huolto on helpompi tehdä.

LVIA- ja energiasuunnittelu

Tarjoamme LVI-suunnittelun, hankesuunnittelun, projektinjohto- ja valvontapalvelut sekä KVV- ja IV-työnjohdon poikkeuksellisen vaativilla pätevyyksillä.

Onko sinulla projekti mielessä? Ota yhteyttä, niin autamme sinut alkuun.

Yhteyshenkilö

Antti Ollikainen

Antti Ollikainen

Toimialajohtaja / LVIA- ja energiasuunnittelu
040 524 5969
antti.ollikainen@takoi.fi

Referenssit

Referenssikohteisiimme kuuluu lukuisia linjasaneeraus- ja toimitilakohteita. LVIS-hankkeiden projektinjohtopalveluissa toteutamme kohteet, joissa taloteknisten järjestelmien muutosaste on suuri.

Tutustu referensseihimme. Kerromme niistä mieluusti lisää!

Viestimme on yksinkertainen: Tarjoamme raudanlujaa rakentamisen suunnittelua ja valvontaa. Asiakkaan parhaaksi.

Henkilöstö

Aku Vikblom

Aku Vikblom

Suunnittelupäällikkö
050 327 3979
aku.vikblom@takoi.fi

Aku on kerännyt työurallaan monipuolisen kokemuksen LVI-suunnittelijan töistä. Akun intohimona ovat taloyhtiön korjaushankkeet, joiden suunnittelun toteutuksesta hän suunnittelupäällikkönä Takoilla vastaa. Myös erilaiset hankemuodot sekä yhteistyön vahvistaminen asiakkaan ja suunnitteluryhmän välillä ovat Akulle tärkeä asia.

Tomas Törnblom

Tomas Törnblom

Suunnittelupäällikkö
050 302 6876
tomas.tornblom@takoi.fi

Tomas on toiminut vastaavan LVI-suunnittelijan tehtävissä kaiken kokoisissa toimitilojen ja asunto-osakeyhtiöiden energiatehokkuusremonteissa. Hän on toiminut myös urakointipuolella usean vuoden ajan. Tomas on hankkinut lisäksi esimies- ja johtamistyön koulutuksen, jota hän on hyödyntänyt tiimipäällikkönä ja LVI-johtoryhmän jäsenenä toimiessaan. Tomas vastaa Takoilla talotekniikan suunnittelupäällikön tehtävistä toimitilahankkeissa.

Aleksi Mikkonen

Aleksi Mikkonen

Vuonna 2018 talotekniikan insinööriksi (AMK) valmistunut Aleksi toimii LVI-suunnittelijana pääosin linjasaneeraushankkeissa. Aiempaa kokemusta Aleksilta löytyy työnjohtajan ja asentajan tehtävistä sekä talotekniikan suunnittelusta.

Oona Sormunen

Oona Sormunen

Oona on valmistunut talotekniikan insinööriksi (AMK) vuonna 2021. Takoilla Oona toimii LVI-suunnittelijana ja pääsääntöisesti hän on mukana asuinrakennuksien linjasaneerauksissa.

Topi Virri

Topi Virri

LVI-suunnittelija
050 352 1197
topi.virri@takoi.fi

Topi on vuonna 2019 valmistunut talotekniikan insinööri (AMK) ja työskennellyt Takoilla vuodesta 2018. Topi on toiminut aiemmin myös LVI-osaston myyjänä ja suunnittelijana rakennustarvikeliikkeessä. Topin työtehtävät keskittyvät LVIA-suunnitteluun linjasaneerausprojekteissa, joiden lisäksi Topilla on laaja kokemus isojen vuokra-asuntokohteiden suunnittelusta.

Mikko Virtanen

Mikko Virtanen

Mikko on rakentanut monipuolisesti jo siitä lähtien kun vasara on pysynyt kädessä. Kesälomat kouluajoilta hän viihtyi rakennustyömailla ja kokemusta on kertynyt niin timpurin kuin IV-asentajankin tehtävistä. Vuonna 2020 LVI-rakennusmestariksi (AMK) valmistunut Mikko toimii Takoilla LVI-suunnittelijana, vahvuutenaan toimitilakohteet. Mikko tekee myös KKV- ja IV- vastaavan työnjohtajan töitä.

Antti Ollikainen

Antti Ollikainen

Toimialajohtaja / LVIA- ja energiasuunnittelu
040 524 5969
antti.ollikainen@takoi.fi

Antin uraan on mahtunut monenlaisia hankkeita aina putkiremonteista energiateollisuuden uudisprojekteihin ja suuriin toimitilahankkeisiin. Nämä kaikki ovat pitäneet sisällään erilaisia asiakkuuksia sekä monipuolisia työtehtäviä. Antti on toiminut vuodesta 1997 alkaen talotekniikan asiantuntija- ja johtotehtävissä.

Jere Väyrynen

Jere Väyrynen

Talotekniikan insinööriksi 2019 valmistunut Jere on toiminut LVI-alan tehtävissä vuodesta 2013 alkaen. Takoilla hän keskittyy toimitilapuolen suunnittelutoimeksiantoihin. Jerellä on aiempaa kokemusta muun muassa taloteknisen valvojan sekä talotekniikkainsinöörin työmaatehtävistä.

Ota yhteyttä