Rakennuttaminen ja valvonta

Osaavat ammattilaiset hankkeesi projektinjohtoon ja valvontaan.

Me Takoilla tarjoamme osaavat ammattilaiset hankkeesi projektinjohtoon ja valvontaan. Henkilöstömme omaa pitkän kokemuksen rakennuttamisen tehtävistä ja toimii luottohenkilönä hankkeesi läpiviennissä. Meillä on vahvaa osaamista ja laaja kokemus hankkeiden läpiviennistä, niin projektinjohdossa kuin valvonnassa.

Rakennushankkeen aikana projektinjohdolla ja valvonnalla on keskeinen rooli toivotun lopputuloksen varmistamiseksi.

Projektinjohto

Kiinnittämällä osaavan asiantuntijamme hankkeeseen mahdollisimman aikaisessa vaiheessa tilaaja välttyy ikäviltä yllätyksiltä ja lisäkustannuksilta. Projektinjohtajan avulla hankkeelle määritellään tavoitteet, joiden toteutumisesta projektinjohtaja huolehtii läpi hankkeen, aina vastaanottoon ja käyttöön saakka. Kokenut projektinjohtaja auttaa tilaajaa kohdentamaan hankinnat oikein sekä valitsemaan aina tarkoituksenmukaisimmat resurssit, kilpailukykyisillä hinnoilla. Parhaimmillaan asiantuntijastamme kasvaa vuosien myötä teidän uskottu miehenne.

Rakennuttaminen

Toimiessamme tilaajan kiinnittämänä rakennuttajakonsulttina laadimme hankkeen vaatimat kaupalliset asiakirjat, kuten urakkaohjelmat liitteineen sekä muut tarjouspyyntöasiakirjat. Saatuamme suunnittelijoiden laatimat tekniset asiakirjat, kokoamme tarjouspyyntöaineiston ja kilpailutamme urakan/urakat. Urakkatarjousten saavuttua järjestämme tarvittavat neuvottelut ja laadimme hankkeen sopimusasiakirjat.

Valvonta

Rakennushankkeen aikaisella valvonnalla on keskeinen rooli hyvän lopputuloksen varmistamisessa. Valvojan tärkein tehtävä on huolehtia, että hanke toteutetaan sopimusasiakirjojen mukaisesti. Kaikkien osapuolten edun mukaista on, että työt tehdään kerralla oikein, työ valmistuu sovitussa aikataulussa ja urakan kokonaiskustannukset toteutuvat hallitusti. Valvonta pyritään toteuttamaan ennakoivana valvontana (vertaa toteava).

Yhteyshenkilö

Jouni Sirola

Jouni Sirola

Toimialajohtaja / Rakennuttaminen ja valvonta
0400 2000 94
jouni.sirola@takoi.fi

Referenssit

Referenssikohteisiimme kuuluu lukuisia julkisivu-, linjasaneeraus- ja toimitilakohteita. Osaavan henkilöstön voimin pystymme toteuttamaan vaativankin hankkeen projektinjohdon tai valvonnan.

Tutustu referensseihimme. Kerromme niistä mieluusti lisää!

Tarjoamme raudanlujaa rakentamisen suunnittelua ja valvontaa, asiakkaan parhaaksi.

Henkilöstö

Kimmo Rahnasto

Kimmo Rahnasto

Projektipäällikkö
0400 717 115
kimmo.rahnasto@takoi.fi

Kimmolla on mittava, yli 30 vuoden monipuolinen kokemus rakennusalan työtehtävistä, kuten työnjohdosta, suunnittelusta, isännöinnistä, projektinjohdosta, rakennuttamisesta ja valvonnasta. Kimmon vahvuutena on vaativien ja laajojen hankkeiden läpivienti.

Niklas Korja

Niklas Korja

Projektipäällikkö
040 169 9754
niklas.korja@takoi.fi

Niklaksella on ikäisekseen laaja kokemus niin urakointi- kuin konsulttipuoleltakin työnjohtajana ja valvojana. Niklasta työllistävät eniten linja- ja julkisivusaneeraukset sekä  pienemmät huoneistoremontit. Takoilla Niklaksen tehtäväalueena on rakennustekninen valvonta ja rakennuttajatehtävät.

Anssi Sankari

Anssi Sankari

Projektipäällikkö
040 522 0026
anssi.sankari@takoi.fi

Anssi on rakennusmestariksi (AMK) valmistumisensa jälkeen kerännyt taskuunsa reilun viiden vuoden kokemuksen rakennusalan tehtävistä. Anssia ovat työllistäneet eniten linjasaneeraukset, lisäksi toimitilasaneeraukset ja uudisrakentamishankkeet. Takoilla Anssin tehtäväalueena on LVI-valvonta.

Eemil Räsänen

Eemil Räsänen

Projekti-insinööri
050 550 1239
eemil.rasanen@takoi.fi

Eemil on valmistunut talotekniikan insinööriksi (AMK) 2022, jolla löytyy rakennusalalta viiden vuoden työkokemus monipuolisista tehtävistä. Näihin tehtäviin kuuluu esimerkiksi rakennusalan opetustyön-, työnjohdon-, valvojan- ja asentajan tehtävät. Eemilin kiinnostuksen kohteina on myynti ja markkinointi, nykyaikainen johtaminen ja toimintatapojen kehittäminen. Toimialueena Eemilillä on LVI-valvonta.

Juha Blomster

Juha Blomster

Projektipäällikkö
050 538 0400
juha.blomster@takoi.fi

Juha on toiminut jo noin 35 vuotta rakennusalalla niin urakoitsijapuolella työnjohtajana kuin valvonta- ja rakennuttajatehtävissä. Juhan päätoimialueita ovat kiinteistöjen ulkovaippa- ja linjasaneerauksien rakennuttajatehtävät sekä rakennusteknisten töiden urakka-aikainen työmaavalvonta.

Jouni Sirola

Jouni Sirola

Toimialajohtaja / Rakennuttaminen ja valvonta
0400 2000 94
jouni.sirola@takoi.fi

Jouni on toiminut lähes 30 vuotta rakennusalalla niin urakoitsijapuolella työnjohtajana kuin valvonta- ja rakennuttajatehtävissä. Jounin päätoimialueita ovat hallinnollisten tehtävien lisäksi kiinteistöjen julkisivu- ja linjasaneerauksien rakennuttajatehtävät sekä rakennusteknisten töiden urakka-aikainen työmaavalvonta.

Ota yhteyttä