Palvelut

Laajat kokonaisuudet sekä pienet yksityiskohdat: kaikki asiantuntijapalvelut yhdestä paikasta.

Takoilta löydät raudanlujan joukon rakentamisen suunnittelun ja valvonnan ammattilaisia. Meiltä saat arkkitehti-, rakenne- ja talotekniikkasuunnittelun, rakennuttamisen, valvonnan palvelut sekä kiinteistöjen tarkastukset ja tutkimukset.

Korkea asiakastyytyväisyytemme on osoitus toimivasta yhteistyöstä sekä laadusta. Takoi on joukko rakentamisen huippuammattilaisia, jotka sisukkaasti kehittävät yhä parempaa ja kestävämpää Suomea.

Takoilla viestimme on yksinkertainen: Tarjoamme raudanlujaa rakentamisen suunnittelua ja valvontaa, asiakkaan parhaaksi.

Arkkitehtisuunnittelu

Takoi Arkkitehdeiltä saat kokonaisvaltaisen tilojen luonnos- ja toteutussuunnittelun. Pääsuunnittelija on mukana prosessissa koko projektin ajan johtaen ja koordinoiden suunnitteluryhmää.

Me Takoilla tarjoamme suunnittelua asiakkaiden tarpeet ja tavoitteet huomioiden. Suunnittelemme sopivat tilat kaikenlaisiin tarpeisiin. Toimimme osaavana kumppanina niin pieniä muutossuunnitteluja vaativissa kohteissa, kuin suuremmissakin saneeraushankkeissa.

Ota yhteyttä
Tarja Hellstén

Tarja Hellstén

Toimialajohtaja / Arkkitehtisuunnittelu
050 566 9989
tarja.hellsten@takoi.fi


LVIA- ja energiasuunnittelu

Me Takoilla tiedämme, miten suuri vaikutus laadukkaalla LVI-suunnittelulla on kiinteistön sisäilmaolosuhteisiin sekä ylläpito- ja energiakustannuksiin. Kun LVI-suunnittelu tehdään huolella, säilyy rakennetun tai saneeratun kiinteistön käytettävyys kunnossa ja mm. tekninen huolto on helpompi tehdä.

Tarjoamme LVI-suunnittelun, hankesuunnittelun, projektinjohto- ja valvontapalvelut sekä myös KVV- ja IV-työnjohdon poikkeuksellisen vaativilla pätevyyksillä. Referenssikohteisiimme kuuluu lukuisia linjasaneeraus- ja putkiremonttikohteita.

Ota yhteyttä
Antti Ollikainen

Antti Ollikainen

Toimialajohtaja / LVIA- ja energiasuunnittelu
040 524 5969
antti.ollikainen@takoi.fi


Rakennesuunnittelu

Me tarjoamme rakenneteknisiä asiantuntijapalveluita Uudenmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Kymenlaakson alueilla. Palveluihimme sisältyy mm. kuntotutkimukset ja -arviot sekä rakennesuunnittelu uudis- ja korjaushankkeissa. 

Asiantuntijoillamme on monipuolinen kokemus erilaisten uudis- ja korjaushankkeiden läpiviennistä. Tunnemme rakentamisen eri aikakausien rakennustavat ja laadimme korjausratkaisut aina kohdekohtaisesti, huomioiden kohteen yksilöllisyyden ja asiakkaan toiveet, rakentamismääräyksiä noudattaen.

Ota yhteyttä
Timo Oja

Timo Oja

Toimialajohtaja / Rakennesuunnittelu
040 835 2553
timo.oja@takoi.fi


Rakennuttaminen ja valvonta

Me tarjoamme osaavat ammattilaiset hankkeesi projektinjohtoon ja valvontaan. Henkilöstömme omaa pitkän kokemuksen rakennuttamisen tehtävistä ja toimii luottohenkilönä hankkeesi läpiviennissä. Rakennushankkeen aikana valvonnalla on keskeinen rooli toivotun lopputuloksen varmistamiseksi.

Tehtävänämme on varmistua siitä, että urakanaikaiset työt suoritetaan sopimusasiakirjojen mukaisesti, sovitussa aikataulussa ja kustannustehokkaasti.

Ota yhteyttä
Jouni Sirola

Jouni Sirola

Toimialajohtaja / Rakennuttaminen ja valvonta
0400 2000 94
jouni.sirola@takoi.fi


Sähkösuunnittelu

Meiltä löytyy vahva osaaminen rakentamisen sähkösuunnitteluun ja -valvontaan. Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta toimintamme on optimoitua ja tehokasta.

Sähköasiantuntijamme ovat osaavia sekä palveluhalukkaita ammattilaisia ja takaamme hankkeellesi kustannustehokkaat sekä juuri teidän tarpeitanne palvelevat sähköalan konsulttipalvelut.

Ota yhteyttä
Pekka Lindeman

Pekka Lindeman

Toimialajohtaja / Sähkösuunnittelu
040 125 8878
pekka.lindeman@takoi.fi