Rakennesuunnittelu

Rakennesuunnittelua uudis- ja korjaushankkeisiin

Takoin rakennesuunnittelijat tuntevat rakennukset ja eri aikakausien rakennustavat. Laadimme korjausratkaisut aina kohdekohtaisesti, huomioiden kohteen yksilöllisyyden ja asiakkaan toiveet, rakentamismääräyksiä noudattaen. Onnistuneen ja kokonaistaloudellisen rakennushankkeen läpiviennin mahdollistavat oikein mitoitetut ja luovat rakenneratkaisut sekä aktiivinen yhteistyö osapuolten välillä.

Rakennesuunnittelijoillamme on monipuolinen kokemus erilaisten uudis- ja korjaushankkeiden läpiviennistä

Tarjoamme rakenneteknisiä asiantuntijapalveluita Uudenmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Kymenlaakson alueilla. Palveluihimme sisältyy mm. kuntotutkimukset ja -arviot sekä uudis- ja korjaushankkeiden rakennesuunnittelu.

Takoi on joukko rakentamisen huippuammattilaisia, jotka sisukkaasti kehittävät yhä parempaa ja kestävämpää Suomea.

Yhteyshenkilö

Timo Oja

Timo Oja

Toimialajohtaja / Rakennesuunnittelu
040 835 2553
timo.oja@takoi.fi

Referenssit

Olemme saaneet näyttää laajaa osaamistamme lukuisissa erilaisissa hankkeissa pienistä muutostöistä mittaviin perusparannushankkeisiin. Tutustu referenssiprojekteihimme.

Jos sinulla on hanke mielessä, ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjoamme raudanlujaa rakentamisen suunnittelua ja valvontaa, asiakkaan parhaaksi.

Henkilöstö

Toni Turkia

Toni Turkia

Projektipäällikkö
040 651 5162
toni.turkia@takoi.fi

Tonin uraan on mahtunut monenlaisia hankkeita, uudis- ja korjaushankkeiden suunnittelusta toteutukseen. Työn kuvaan on kuulunut myös vastaavan työnjohtajan tehtävät ja konsultointi. Puurakentaminen on ollut lähellä sydäntä yli 25 vuoden ajan. Viime vuodet Toni on toiminut rakennetekniikan asiantuntijana ja projektinjohtotehtävissä. Miksi tehdä muusta, kun voi tehdä puusta.

Tarja Latva-Käyrä

Tarja Latva-Käyrä

Kirvesmiehenä v. 2006 lähtien toiminut Tarja ei jää hiljaiseksi ja onkin näin kinkkisten taloyhtiöiden erilaisissa korjaushankkeissa omimmillaan. Vesikatot, julkisivut, parvekkeet, ryömintätilat, salaojat ja erityisesti kosteusvauriot ja rakennusfysiikka ovat Tarjan osaamisaluetta. Tarja täydentää rakennusinsinöörin (AMK) koulutustaan parhaillaan YAMK-opinnoilla korjausrakentamiseen erikoistuen.

Mikko Ahlgren

Mikko Ahlgren

Projektipäällikkö
040 675 0215
mikko.ahlgren@takoi.fi

Mikko on valmistunut rakennusinsinööriksi (AMK) vuonna 2011, jonka jälkeen kokemusta on karttunut monipuolisista rakennesuunnittelutehtävistä niin uudis- kuin korjausrakennushankkeissa. Mikon vahvuusalueina ovat teräs- ja betonirakenteet sekä tietomallipohjainen suunnittelu.

Jesse Kilpeläinen

Jesse Kilpeläinen

Vuonna 2018 insinööriksi (AMK) valmistunut Jesse toimii rakennesuunnittelijana monenlaisissa korjaushankkeissa. Suunnittelutehtävistä Jesselle on eniten kokemusta karttunut pääasiassa taloyhtiöhankkeista kaikissa olomuodoissaan, kylpyhuonekorjauksista laajempiin vesikattosaneerauksiin sekä laajamittaisiin perusparannushankkeisiin. Aiempaa rakennusalan kokemusta Jesseltä löytyy myös työmaainsinöörin tehtävistä.

Samu Kangaskolkka

Samu Kangaskolkka

Samu on valmistunut rakennetekniikan (AMK) insinööriksi vuonna 2007 ja on ollut Takoin palveluksessa vuoden 2019 lopusta alkaen. Samu on erikoistunut vanhoihin rakenteisiin ja niiden muutoksiin sekä korjauksiin.

Markus Kainulainen

Markus Kainulainen

Markus aloitti rakennuspiirtäjänä suunnittelutoimistossa vuonna 2000 ja valmistui insinööriksi (AMK) vuonna 2004. Työkokemusta on kertynyt kansainvälisistä ja kotimaisista teollisuus-, tuotanto- ja voimalaitosten sekä liikerakennusten rakennesuunnitteluprojekteista, allianssimuotoisten korjaushankkeiden läpiviemisestä, puurakenteiden mitoitusohjelmien kehittämisestä sekä monista muista pienemmistä rakennusprojekteista.

Ari Oja

Ari Oja

Rakennesuunnittelija
050 307 0826
ari.oja@takoi.fi

Ari on vuonna 2017 valmistunut rakennustekniikan insinööri (AMK) ja toiminut siitä lähtien erilaisissa suunnitteluprojektissa rakennesuunnittelijan tehtävissä. Arin vahvuutena ovat rakenteiden mitoitukseen sekä kuormitukseen liittyvät asiat ja kokemusta on kertynyt monenlaisista rakennesuunnittelutehtävistä.

Sanna Seppäläinen

Sanna Seppäläinen

Sanna on vuonna 2020 valmistunut rakennustekniikan insinööri (AMK). Opintojen ohella hän aloitti työnsä suunnittelutoimistossa vuonna 2018. Sanna on toiminut moninaisissa projekteissa rakennesuunnittelijana, keskittyen erityisesti palokatkosuunnitteluun sekä rakennustuotteiden kelpoisuuden todentamiseen.

Jasmiina Rintala

Jasmiina Rintala

Vuonna 2019 rakennustekniikan insinööriksi (AMK) valmistunut Jasmiina on opintojensa jälkeen toiminut monipuolisissa rakennesuunnittelutehtävissä. Suunnittelukokemusta on kertynyt pääosin erilaisista asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeista. Toiselta ammatiltaan Jasmiina on erikoismaalauksen artesaani ja kokemusta on kertynyt myös kulttuurihistoriallisten kohteiden restauroinnista.

Heidi Alanko

Heidi Alanko

Rakennesuunnittelija
heidi.alanko@takoi.fi

Heidi valmistui rakennustekniikan insinööriksi (AMK) vuonna 2021. Opinnäytetyönsä Heidi teki ullakkorakentamisesta.  Valmistumisen jälkeen suunnittelukokemusta on kertynyt erityisesti asunto-osakeyhtiöiden julkisivu-, parveke-, vesikatto- ja salaojakorjausten suunnittelusta.

Vincent Eriksson

Vincent Eriksson

Vincent on valmistumaisillaan rakennus- ja yhdyskuntatekniikan insinööriksi (AMK). Ennen Takoille tuloaan Vincent on pääasiassa työskennellyt työmaatehtävissä. Vincentin suunnittelutehtävät ovat toistaiseksi koostuneet pääsääntöisesti asunto-osakeyhtiöiden korjaushankkeista.

Oskari Rämö

Oskari Rämö

Rakennesuunnittelija
040 571 6049
oskari.ramo@takoi.fi

Oskari on valmistunut AMK-insinööriksi 2023. Ennen Takoille tuloaan Oskarin työkokemus on koostunut pääsääntöisesti työnjohtotehtävistä.

Timo Oja

Timo Oja

Toimialajohtaja / Rakennesuunnittelu
040 835 2553
timo.oja@takoi.fi

Kaikki alkoi siitä, kun Erkki Oja osti pojalleen Timolle vasaran vuonna 1985. Rakentamisen saralla Timon merkittävimpänä kiinnostuksen kohteena ovat betoni, rakennelaskelmat sekä rakennusfysiikka. Timolla on FISEn myöntämät pätevyydet poikkeuksellisen vaativien betonirakenteiden suunnittelusta niin korjaus- kuin uudisrakentamisessakin. Timon kokemus sekä osaaminen ovat koko suunnitteluporukan hyödynnettävissä ja Timo toimii enimmäkseen hankkeissamme ns. Senior Advisorin roolissa.

Ota yhteyttä