Sähkösuunnittelu

Takoilta löydät vahvan osaamisen rakentamisen sähkösuunnitteluun ja 
-valvontaan.

Pitkän ja monipuolisen kokemuksemme ansiosta toimintamme on optimoitua ja tehokasta.

Sähköasiantuntijamme ovat osaavia sekä palveluhalukkaita ammattilaisia ja takaamme hankkeellesi kustannustehokkaat sekä juuri teidän tarpeitanne palvelevat sähköalan konsulttipalvelut.

Sähköalan ammattilaiset apunasi

Palveluihimme kuuluu sähkösuunnittelun lisäksi rakennushankkeiden sähköaliurakoiden koordinointipalvelut, Tukes-hyväksytyt varmennustarkastukset sekä sähkötöiden johtotehtävät S1-sähköpätevyyksin.

Takoi on joukko rakentamisen huippuammattilaisia, jotka sisukkaasti kehittävät yhä parempaa ja kestävämpää Suomea.

Yhteyshenkilö

Pekka Lindeman

Pekka Lindeman

Toimialajohtaja / Sähkösuunnittelu
040 125 8878
pekka.lindeman@takoi.fi

Referenssit

Olemme olleet monenlaisissa hankkeissa mukana. Referenssikohteisiimme kuuluu lukuisia linjasaneeraus- ja toimitilakohteita.

Jos tarvitset sähkösuunnittelua tai -valvontaa, ota rohkeasti yhteyttä!

Tarjoamme raudanlujaa rakentamisen suunnittelua ja valvontaa, asiakkaan parhaaksi.

Henkilöstö

Jarno Ahola

Jarno Ahola

Sähkösuunnittelija
045 394 9251
jarno.ahola@takoi.fi

Jarno toimii sähkösuunnittelijana ja -valvojana uudis- ja saneerauskohteissa. Jarno aloitti yrityksessä alkuvuonna 2018 ja on yksi pitkäaikaisemmista Takoin työntekijöistä. Tuona aikana hän on ehtinyt toimia sähkövalvojana ja suunnittelijana useissa monipuolisissa projekteissa. Ennen insinööriksi valmistumista Jarno toimi yli 10 vuotta sähköasentajana, joten häneltä löytyy myös käytännön kokemusta asennustehtävistä.

Samuli Saukkoriipi

Samuli Saukkoriipi

Samuli on yrityksen luottopakki, joka selvittää homman kuin homman. Jos jollain on ongelma sähkökeskuksien kanssa, niin Samulilla todennäköisesti on siihen ratkaisu. Takoissa Samuli toimii sähkösuunnittelijana ja -valvojana uudis- ja saneerauskohteissa sekä erilaisissa toimitilakiinteistöissä. Samuli on Lapin mies, joka on ollut sähköalalla vuodesta 2013. Ennen Helsinkiin muuttamista Samuli kävi hakemassa insinöörin paperit Oulusta.

Aleksi Hiissa

Aleksi Hiissa

Sähkösuunnittelija
040 665 5679
aleksi.hiissa@takoi.fi

Asentajataustainen Aleksi toimii sähkösuunnittelijana monipuolisissa hankkeissa niin asuinrakennus- kuin toimitilakohteissa. Linjasaneeraukset ja sähköautojen lataus ovat osana työtehtäviä joka päivä. Aleksi tuli Takoihin suunnitteluharjoittelijana 2018 ja teki insinööripäättötyönsä yritykselle 2019, jonka jälkeen jäikin Takoin porukkaan vakituisesti.

Jaakko Hirvikunnas

Jaakko Hirvikunnas

Jaakko toimii sähkösuunnittelijana monipuolisissa suunnittelutoimeksiannoissa. Aiempaa kokemusta Jaakolta löytyy rakennusalalta sekä turvajärjestelmien suunnittelusta. Jaakko tuli yritykseen aluksi vuokratyöntekijänä, mutta osoittautui nopeasti luotettavaksi ja ammattitaitoiseksi kaveriksi, joten hänet palkattiin hyvin pian yritykseen vakituiseksi työntekijäksi.

Pekka Lindeman

Pekka Lindeman

Toimialajohtaja / Sähkösuunnittelu
040 125 8878
pekka.lindeman@takoi.fi

Pekka on toiminut sähköalan ammattilaisena lähes 30 vuotta edeten sähköasentajasta suunnittelijaksi ja toimii nyt sähkösuunnittelun vetäjänä. Sähkösuunnittelu- ja valvontakokemusta hänellä on omakotitalosta sairaaloihin, niin korjausrakentamisen kuin uudisrakentamisenkin puolelta. Nykyisin Pekka toimii pääosin sähköpuolen johtotehtävissä.

Ota yhteyttä